Ai o afacere la inceput de drum? Invata cum sa o gestionezi!

program-gestiuneDaca esti un tanar antreprenor si afacerea ta este una si ea la inceput de dezvoltare, lucrurile par dificile si iti ia ceva timp pana inveti cu ce se “manaca” tot sistemul de sustinere a afacerii. Probabil, partea financiara si contabila da cele mai mari batai de cap antreprenorilor incepatori, deoarece par complicate si dificil de inteles. Insa, cifrele reprezinta oglinda afacerii tale, de aceea, trebuie sa inveti sa le citesti si sa le transformi in noi solutii sau tehnici de crestere a afacerii.

Un program gestiune simplifica mult munca ta de antreprenor si iti ofera constant o imagine de ansamblu pentru afacerea ta. Ce este un soft de gestiune? Sa luam, de exemplu, produsul Ciel Simplu, care este un program de gestiune gratuit pentru afacerile incepatoare, care ofera solicitantului trei module de coordonare a afacerii: Contabilitate, Gestiune, Imobilizari si Productie. Ciel Simplu poate fi numit un program elementar care asigura gestionarea afacerii. Este prevazut pentru afaceri cu cifre mici si este usor de inteles si de manevrat. De regula, la inceput, in spatele unui afaceri stau una, doua persoane, de aceea, Ciel Simplu este compus doar din patru module, pentru a putea fi usor coordonat.
Softul de gestiune Ciel Simplu poate fi utilizat pe termen nelimitat, insa evident ca o afacere care este bine coordonata nu va ramane pe loc prea mult timp, ci va creste, atat in dimensiuni, cat si in cifre. De aceea softurile Ciel pot fi modelate in functie de tipologia si dimensiunea afacerii. Pe langa Ciel Simplu, mai sunt Ciel Standard si Ciel Professional, care ofera programe de analiza si de management pentru firme mijlocii si mari, companii multinationale si cu mari cifre de afaceri.

Gestionarea unei afaceri este o sarcina dificila, nu sunt suficiente ideile de dezvoltare si crestere, partea de coordonare a contabilitatii, a facturarii, a activitatii comerciale etc. este extrem de importanta pentru analiza obiectiva a oportunitatilor si a factorilor de risc in dezvoltarea afacerii.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation