Aleg sa am lumina de calitate in toata casa

corpuri-de-iluminatTe-ai gandit vreodata la faptul cat de important este sa ai o lumina buna in toata casa ta? De fapt, ai avut timp sa stai sa analizezi daca este suficient de bine iluminata casa ta? Eu nu m-as fi gandit daca am suficienta lumina in casa, daca nu ar fi venit sotul meu cu ideea sa punem in casa becuri economice. Niciodata nu m-am intrebat daca am lumina de calitata in locuinta mea, deoarece mi se parea acceptabil felul in care era iluminata casa, de aceea nu prea intelegeam sensul propunerii sotului meu de a cumpara corpuri de iluminat economice. Credeam ca este o alta ideea de a lui de design interior sau schimbare radicala a interiorului.

De fapt, nu, s-a dovedit a fi o schimbare majora a tot ce inseamna iluminearea locuintei noastre. Au fost puse becuri economice in toata casa pe cand eram eu la serviciu, de aceea, a fost mare surpriza mea cand am ajuns acasa. Toata locuinta imi este scaldata intr-o lumina calda si placuta. Iar acum, in zilele si serile acestea de toamna, cand totul este atat de sumbru, este foarte placut sa ai casa plina de lumina.
Nu m-as fi gandit ca niste corpuri de iluminat pot sa-ti influenteze atat de mult buna dispozitie. Mi se parea ciudat, insa mi s-a creat o buna dispozitie datorita acestei schimbari in locuinta noastra.

Sa stiti ca nu este de ignorat faptul ce becuri aveti in casa, de aceea, va recomand sa va puneti becuri economice si veti simti imediat schimbarea in calitatea luminii. Daca aveti copii, este cu atat mai important sa le asigurati suficienta lumina pentru a se putea juca si desfasura orice fel de activitati, de exemplu, pentru unele joculete, cum ar fi lego, este foarte importanta o lumina buna.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation