Apartamentul la care multi viseaza a devenit realitate: e plutitor si are ferestre sub apa

hotel-plutitorPe cat de bine e sa ai apartamentul tau, pe atat de rau se dovedeste in timp. Aglomeratie, claxoane, masini care tot trec pe sub balconul tau, oameni care tipa, caini care latra, pisici care se impercheaza noaptea si tipa pana la epuizare, iata cosmarul oricarui proprietar. Nu ar fi minunat daca am avea un apartament, o camera undeva departe, foarte departe de tot zgomotul si nu am auzi decat… pestii si miscarilor lor naucitor de silentioase.

Am vedea apa, pescarusii, vietuitoarele subacvatice, ar fi o priveliste splendida. Va dam o veste buna, asa ceva e posibil. In Zanzibar, in Africa, exista un hotel cu etaj subacvatic, plutitor, care se afla fix in Oceanul Indian. Pentru 1.300 de euro pe noapte poti sa te uiti la pesti toata ziua si toata noaptea, poti sa te joci cu ei, sa le admiri culorile exceptionale. Hotelul are trei etaje, unul subacvatic, unde poti sa te simti ca in povestile lui Jules Verne, al doilea la nivelul apei, ca sa poti sa vezi si pestii de aproape, inotand, facand scufundari, si al treilea, terasa, numai buna pentru plaja. Aflat la 2 minute de mers cu barca de tarm, hotelul e situat departe de aglomeratia orasului, la 250 de metri de mal. Si daca nu prea va convine ca sunt doar trei camere dintre care doar una subacvatica, va spunem ca mai puteti gasi astfel de minuni in Dubai, unde aveti la dispozitie doua apartemente subacvatice. Pe viitor, un intreg hotel subacvatic integral asteapta sa fie deschis, fiind acum doar in faza de proiect, numele sau urmand sa fie Poseidon Underwater Resort.

Desi este un pic inspaimantator, amplasarea camerelor de hotel este foarte buna cu atat mai mult cu cat apa si miscarile sale ne ajuta sa adormim mai repede si sa dormim mai bine, de vreme ce e liniste si nimeni nu ne tulbura somnul.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation