Biologia sexului si secretele unei sexualitati incendiare

sex-in-spatiuSexul si gravitatia zero. Cu misiuni pe Marte unde astronautii si familiile lor vor experimenta gravitatia zero pentru 500 de zile, cineva trebuie sa se gaseasca si sa intrebe: „O putem face in spatiu?”. Ei bine, raspunsul e cam greu de dat, iar NASA a spus-o de mai multe ori. Nimeni nu a incercat pana acum sa intretina relatii sexuale finalizate cu orgasm in spatiu, insa logistica ar fi apropiata de cea pentru rachete. Nu exista forta gravitationala asa ca te tot lovesti de pereti si e cam ciudat. Dar mai e si o problema care tine strict de biologie-sperma, care trebuie sa iasa din organul sexual barbatesc si sa isi continue aventura catre ovul prin organul sexual femeiesc nu prea a fost antrenata niciodata sa „performeze” in afara unei gravitatii normale.

La nivel de microgravitatie, spermatozoizii s-ar lovi de uter ca nebunii si nu ar mai nimeni calea spre ovul nici intr-o mie de ani – e ca si cum ai baga niste copii intr-un avion care il rotesti tot timpul, cand la 360 de grade, cand la 180, cand la 90, si tot asa. Si mai e ceva: cum va reactiona viitorul fetus rezultat in urma procrearii la radiatiile din spatiu-expunerea la radiatia solara puternica i-ar putea fi fatala.

Sexul fortifica sistemul imunitar. Cand ai racit prima reactie e sa nu mai faci sex pentru ca nu te simti bine. Gresesti. Trebuie sa faci sex cat mai mult pentru ca in timpul sexului creste nivelul de igA, un anticorp care se gaseste in mucus si omoara germenii care te-au imbolnavit. igA este un indicator al unui sistem imunitar foarte bine pus la punct si puternic. Daca faceti sex de doua ori pe saptamana doar, veti creste nivelul de igA cu pana la de trei ori. Daca se expuneau la bacteriile si germenii altora indivizii isi fortificau sistemul imunitar si erau mult mai rezistenti. Oamenii care nu fac sex si se abtin nu intra in contact cu fel de fel de bacterii si au sistemul imunitar foarte deficitar. Nici sexul foarte mult nu e bun-de pana la 8-10 ori pe saptamana, pentru ca scade nivelul igA la cel pe care-l are unul care n-a vazut organ sexual feminin in viata lui.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation