Blefaroplastia reda stralucirea si tineretea chipului

Beautiful woman gets injections. Cosmetology. Beauty FaceChirurgia pleoapei, sau blefaropastia asa cum este numita stiintific, este una dintre interventiile situate la granita dintre chirurgie plastica reparatorie si chirurgie cosmetica, estetica. Odata cu inaintarea in varsta muschii din jurul ochilor slabesc, cauzand caderea pleoapelor, aparitia pungilor sau a ridurilor in jurul ochilor. Operatia de blefarosplastie nu face altceva decat sa repare toate aceste probleme care apar si sa redea aspectul tanar al ochiului.
Cu ajutorul acestei proceduri se poate inlatura grasimea ascumulata la nivelul ochilor, pe pleoapa superioara pe cea inferioara.

Blefaroplastia se poate face atat ca unica operatie, cat si odata cu alte interventii chirurgicale esetice la nivelul fetei, cum ar fi liftingurile faciale sau liftingul sprancenei. Oricare ar fi combinatia pe care o alege pacienta alaturi de chirurgul estetician, mai ales daca alegeti un specialist de la clinica Zetta, va avea grija ca operatia sa aiba un efect ideal, iar chipul sa arate cat mai tanar si stralucitor.
Procedura de inlaturare a excesului de grasime, muschi si piele de pe pleoapa superioara sau de pe pleoape inferioara dureaza intre o ora jumatate si doua ore si este efectuata sub anestezie generala sau locala, in functie de recomandarile medicului.

Chirurgul va face prima data o incizie pe linia naturala a pleoapei, va separa pielea de tesuturile grase si de muschi si va indeparta excesul de tesut.
Operatia de blefaroplastie este cel mai adesea solicitata de care pacienti in stare de sanatate buna, care isi doresc sa isi corecteze mici (sau mai mari) detalii inestetice la nivelul fetei, cauzate de trecerea timpului si imbatranire. Intotdeauna starea generala de sanatate va fi discutata cu medicul care face operatia si mai ales va fi stabilita in urma unor analize, asa cum recomanda si medicii de la Zetta, astfel incat totul sa decurga cat mai bine in sala de operatii.
Medicul va fi acela care va furniza pacientului instructiunile necesare pentru pregatirea de operatie, legat de mancat, fumat si baut, si mai ales de administrarea de medicamente si vitamine anterior operatiei.

O operatie bine facuta, asa cum este cazul celor de la clinica Zetta, se va desfasura fara complicatii, iar la capitolul urmari va fi vorba doar despre un disconfort temporar, care inseamna umflare, invinetire, mancarimi si senzatie de arsura pe zona afectata, precum si sensibilitate la lumina. Efectele adverse dispar in 1-3 saptamani, dar pierd in intensitate in timp, iar recupararea se face foarte bine.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation