Bucatarie eleganta si moderna la tine acasa

mobila-bucatarieIti doresti sa ai in casa ta o bucatarie deosebita? Iti place foarte mult eleganta si rafinamentul si ai dori sa le transpui si in sala de bucatarie? Acum este posibil sa transformi bucataria in mai mult decat un simplu spatiu de gatit, ci intr-o incapere plina de eleganta, cu mobilier cu gust, o incapere cu un design deosebita, care sa fie si un spatiu de socializare placut. Desigur, este foarte important ce tip de mobila bucatarie alegi pentru a adauga eleganta casei tale.

Bucataria nu mai trebuie perceputa doar ca spatiul destinat prepararii bucatelor, deoarece cele mai multe bucatarii au astazi iesirea spre living sau, mai bine spus, formeaza, practic, aceeasi sala, bucataria nu trebuie privita drept ceva separat, ci un spatiu complementar living-ului.
Este foarte important ca in momentul in care ajungi sa alegi mobila bucatarie si iti doresti sa pastrezi eleganta in casa ta, sa optezi pentru modele care imbina intr-un mod cat mai placut tehnologia moderna si rafinamentul vechi. De exemplu, poti opta pentru mobila bucatarie din lemn, care sa pastreze culoarea lemnului, cum ar fi, de exemplu, stejarul, care, insa, in acelasi timp, este dotata cu numeroase tehnologii moderne, deci este perfecta pentru o locuinta moderna.

Exista multiple modele de mobila bucatarie care pun accentul pe stilul vintage, acesta este un stil care nu trebuie ignorat, deoarece ar oferi o nota de originalitate bucatariei si casei tale. Daca nu sunteti decisi cu privire la culoarea naturala a lemnului, puteti merge pe ideea de mobilier alb, care mereu este unul elegant si ofera un plus de rafinament. Puteti experimenta si cu alte culori, important este sa nu exagerati cu multitudinea de culori, deoarece isi pierde mult astfel mobilierul din eleganta sa.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation