Cum pastram curatenia in spatiile publice

produse-curatenieCele mai bune produse de curatenie sunt cele care te ajuta sa iti termini treaba bine. Cu siguranta toata lumea a incercat cel putin zece produse de curatenie pana sa ajunga la cel potrivit deoarece curatenia din casa sau de la birou nu se face batand din palme si nu toate acele produse de curatenie sunt atat de bune precum li se face reclama. In special in spatiile publice, in spitale, in scoli, in gradinite, curatenia trebuei sa fie exemplara pentru e evita riscul unor infectii si pentru a facilita accesul la sanatate.

Printre produsele de curatenie trebuie mereu incluse si un sapun lichid, in special un sapun lichid antibacterian, daca vorbim de spatiile mentionate mai sus. De la stiri aflam mereu de cazuri triste, din cadrul spitalelor, soldate cu decesul sau imbolnavirea grava a oamenilor, datorate anumitor infectii contactate in urma interactiunii cu un virus aparent neprimejdios. In scoli si gradinite trebuie neaparat utilizate produse de curatenie de calitate, cat si un sapun lichid antibacterian iar in cadrul spitalelor trebuie urmate cu strictete noile norme privind sterilizarea, curatenia si dezinfectia.

In maternitati de exemplu sunt acceptate produse de sterizliare si de curatenie care nu sunt pe baza de clor, care doar igienizeaza, avan din vedere gradul de toxicitate al clorului. Murdaria si substantele folosite in curatenie pentru inlaturarea murdariei sunt curatate cu servetele si lavete profesionale. O gama larga de prosoape si servetele din hartie, foarte rezistente care lasa suprafetele perfect curate, fara urme gasiti pe dispotrading.ro. Pentru o curatare perfecta aveti la dispozitie lavete profesionale din bumbac sau lavete dezinfectante. produse de curatenie. Pentru a pastra curatenia in spatiile publice, se pot folosi si produse de curatenie profesionale, iar prezenta unui sapun lichid antibacterian este obligatorie.

Manusile de protectie ar trebui si ele sa fie prezente, in special in spitale, acestea fiind de unica folosinta si in functie de detergentii folositi se pot utiliza manusi din vinil, manusi din nitril, manusi din latex sau manusi din polietilena. Manusile de unica folosinta inlatura riscul contaminarii si protejeaza pilea. Manusile de menaj sunt din latex si sunt captusite cu un strat fin de bumbac pentru a reduce transpiratia mainilor.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation