De ce este practicata externalizarea IT de catre firme?

externalizare-itDin ce in ce mai multe firme ajung sa semneze un contract mententata it si sa-si externalizeze departamentul de it, astfel incat de acesta sa fie responsabila o firma din exterior. De ce se intampla acest lucru. In primul rand, exista mai multe firme care presteaza servicii de mententanta IT si semnarea unui contract mententata it, presupune niste costuri mult mai reduse, in comparatie cu crearea si intretinerea unui departament specializat in it in cadrul firmei. Apelarea la o firma din exterior, garanteaza aceeasi calitate a serviciilor it, exista, desigur, mai multe firme de it care semneaza Contractul de Mentenanta IT pentru firme, este important si in acest caz, analiza tuturor factorilor si a preturilor propuse.

Ce se intampla in urma semnarii unui contract mententata it pentru firme? Practic, tot ce inseamna gestionarea it a companiei trece in responsabilitatea firmei care ofera servicii de mententata IT, asta inseamna administrarea serverelor, recuperare date, inventariere, service si reparatii si nu in ultimul rand, securitate IT. Externalizarea serviciilor IT, presupune, desigur, o optimizare a costurilor si asigurarea unui securitati IT suplimentare. Este foarte important ca firma cu care semnati un contract de mentenanta IT sa aiba experienta ampla in domeniu si sa fie bine cotata, adica, sa fi colaborat sau inca sa colaboreze cu clienti importanti, si clieti multumiti.

Mai multe informatii despre serviciile de menetenanta it si ce presupune, de fapt, externalizarea acestui departament, puteti citi pe Fixmypc.ro, care propune clientilor mai multe pachete, cu servicii diferite de mentenanta IT, in functie de necesitatile si posibiliatile firmei. Acestia colaboreaza cu clienti importanti, care au devenit in scurt timp si clienti multumiti. Rolul firmei care ofera servicii IT este sa asigure securitate si administarre IT la cel mai inalt nivel, iar feedback-ul clientilor este confirmarea unor servicii de calitate.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation