Dezmembrarile auto – o afacere cu profit dublu

dezmembrari-auto-touranV-ati intrebat vreodata de ce proprietarii de parcuri de dezmembrari auto reusesc sa iasa in castig mai ales daca fac dezmembrari VW Touran? Ei bine, raspunsul este foarte simplu. Masinile care ajung la dezmembrari provin de regula din accidente, fiind foarte avariate, dar unele piese sunt mai mult decat functionale si se gasesc in stare aproape noua. Se intampla destul de des sa gasesti piese noi sau in stare excelenta atunci cand cauti ceva intr-un parc auto de dezemembrari si mai mult decat atat, daca o piesa nu este pe stoc, te poti inregistra si o poti solicita, in special pe internet, ca sa iti fie livrata, imediat ce intra in stoc.

Un alt avantaj al parcurilor auto de dezmembrari este faptul ca multe piese ce se gasesc aici nu se mai fabrica, prin urmare ele sunt la mare cautare si se pot vinde la preturi chiar foarte bune. Indiferent de marca masinii tale si de modelul pe care il detii, la un moment dat, masinile tot ajung sa devina atat de vechi incat se strica iar reparatia lor este mult prea costisitoare, si cu siguranta nu mai merita investitia reparatie sau de a le repune in circulatie. In acest caz, proprietarul unei astfel de masini are la indemana doua solutii: ori o duce la Remat si primesti in schimb contravaloarea sa in greutate la pret de fier vechi, ori o dezmembreaza.

Prima solutie pe care proprietarul de masina veche o are la indemana, este cea mai putin profitabila, deoarece o masina cu o greutate de aproximativ 1200 kg costa in jur de 300-450 de lei la Remat ca si fier vechi, ceea ce nu e deloc rentabil. In schimb, daca o dezmembrezi, de exemplu la ABC Car, ori singur sau o vinzi cuiva care se ocupa cu astfel de afaceri, in mod cert – masina veche va face mai mult decat o adunatura de fier vechi.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation