Eticheta si reclama vand produsul

etichete-autocolanteDesi nu vrem sa o recunoastem, marketingul si publicitatea sunt extrem de importante cand vine vorba despre vanzarea anumitor produse sau branduri. Ceea ce vedem la televizor dar si ceea ce vedem pe rafturi conteaza foarte mult. Iata de ce eticheta, la fel ca si reclama vand produsul si este important sa alegem etichete autocolante de calitate, care sa creeze o prima impresie buna si impact vizual puternic.

Primul lucru pe care un cumparator il remarca la un produs vazut pe un raft intr-un supermarket este eticheta, iar corecta etichetare a produsului este esentiala atat in magazine obisnuite cat si in magazine online, unde mai mult decat in business-urile offline, etichetele sunt singura posibilitate a cumparatorului de a-si face o idee despre produs. Imaginea de pe eticheta, modul in care este realizata eticheta in sine, dar si infomatiile de pe eticheta sunt cele care construiesc un punct de vedere cu privire la produs si dorinta de a-l cumpara sau nu. Iata de ce este important sa alegem o companie specializata in print digital si mai ales print etichete autocolante care sa realizeze etichete autocolante de calitate si impreuna cu care sa putem concepe un design atragator si eficient pentru gama de etichete autoadezive de care avem nevoie.
Eticheta creaza prima impresie. Cu cat designul etichetei este mai bun si cu cat realizarea sa este mai buna si cu mai multa atentie la detalii, cu atat impresia cumparatorului despre produs la prima vedere va fi mai buna. Este valabil atat pentru produse care se vand pe raft in magazine cat si pentru produse vandute online, care au nevoie si ele de etichete autocolante de impact.

Eticheta ajuta la identificarea brandului si a produsului. De aceea vorbim despre etichete autoadezive reprezentative, care sa mentina conceptul de brand si sigla intocmai, si sa individualizeze produsul. Eticheta trebuie sa ramana vie in mintea consumatorului astfel incat produsul sa fie usor de recunoscut oriunde.

Tot pe eticheta consumatorul poate citi informatii importante despre produs. Fie ca este vorba despre un produs alimentar sau despre unul cosmetic sau orice alt produs, eticheta trebuie sa precizeze termenul de valabilitate, compozitia produsului, si modul de folosire daca este cazul. Asadar, avem nevoie de un print etichete autocolante cat mai calitativ, usor lizibil, sa aiba un font clar si rapid de citit si un design cat mai simplu. Oferta celor de la Headprint.ro vine sa intruneasca toate aceste calitati, cu etichete autocolant cu rezistenta mare, adeziv poliacrilic pe baza de apa, transparent si removabil, care nu lasa urme.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation