Functionarii statului

coada-ghisee

Nu va doresc sa ajungeti foarte des sa va schimbati buletinul sau pasaportul. Nu de alta dar e rupere. Cel putin la noi in oras. Sau cel putin a fost, ca nu am mai avut nevoie sa merg pe acolo de ceva vreme. Tin minte insa ce stare de nervi mi-a provocat ziua aia, si nu doar mie ci tuturor celor care stateau  la rand.

Am ajuns in locatia respectiva, am mers la panou sa vedem daca aveam toate actele la noi. Pana aici totul ok. Aveam si contractul de vanzare cumparare al apartamentului, copie dupa buletine, act de luare in saptiu. Buuuuuuuuun. Trebuia sa mai cumparam un timbru si nu mai stiu inca ce chestie. Am mers am cumparat si ne-am asezat frumos la rand. Erau vreo 5 randuri, si la fiecare rand erau cel putin 20 oameni. Doamnele de la ghiseu, lucrau cu viteza melcului turbat. Cred ca am stat la rand vreo 3 ore. Si ajungem intr-un final la ghiseu. Se uita tipa peste dosar si zice: pai nu aveti actul de luare in spatiu. Cum doamna ca doar cand am venit l-am completat. Nu, ca nu e. Pfuai. Imi venea sa-i zic vreo doua de sa ma tina minte. Asa ca reluam procesul. Mergi si completeaza din nou actul ala si stai din nou la coada. Doar ca de data asta ne-am bagat in fata cu tupeu, ca deja o parte din dosar era la duduie, in fata.

Jumatate din zi am pierdut-o acolo. Ceea ce pot sa va sfatuiesc este sa va informati bine inainte de a asta la coada, pentru a evita diverse neplaceri care pot prelungi intregul proces, procesc care in fapt nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation