Inlocuieste aragazul cu plite gaz si vei gati ca un profesionist chiar la tine acasa

Fara aragaz nu prea poti face nimic in bucatarie. Doar cu ajutorul lui poti sa prepari diverse feluri de mancare, sa coci, sa prajesti, sa fierbi, el iti ofera siguranta si eficienta. Dupa un timp insa vei constata ca un aragaz nu prea poate face asa de multe si e foarte greu de manevrat. In primul rand e destul de voluminos, greu de mutat dintr-un loc in altul, greu de intretinut, aprinsul aragazului nu e intotdeauna asa de simplu. Pe masura ce se uzeaza aragazul nu mai are acelasi randament, se pot infunda arzatoarele din cauza mizeriei, siguranta nu este garantata in permanenta, mai pot aparea si scapari de gaze. In locul aragazului puteti avea foarte bine plite gaz.

Plitele sunt simplu de montat si de utilizat, au randament mai bun decat al aragazului, procesul de curatare dureaza putin, au design si greutate adaptate unei utilizari cat mai flexibile. Aprinderea electronica si arzatoarele puternice, diferite pentru toate tipurile de gatit, siguranta sporita in timpul gatirii, gratarele si spatierea dintre arzatoare, toate acestea sunt calitati pe care plitele le au si le pun la dispozitia bucatarilor pasionati sau profesionisti. Cu una sau doua plite gaz poti scapa de inconvenientele aragazului clasic, lucrul cu e ele e mult simplificat, flacara se stinge imedit ce sunt detectate probleme, cand focul nu mai functioneaza corect.

Plitele pe gaz au avantajul ca pot fi folosite pe o perioada lunga de timp fara sa apara semne majore de uzura, se preteaza in orice bucatarie, fiind ideale pentru bucatarii cu spatiu mai restrans. O plita in bucatarie va poate salva sa mai petreceti minute bune tot curatand vechiul aragaz, va ofera o mai mare varietate de posibilitati de utilizare, este economica si ecologica. Preturile plitelor pe gaz difera de la producator la producator, depinde mult de cate arzatoare sunt si ce putere are plita, de materialele folosite la fabricare si de rezistenta la uzura.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation