Jupiter, statiunea ieftina de la malul marii unde turistii nu au timp sa se plictiseasca

hoteluri_jupiterTe gandesti deja la concediul din perioada estivala si ai inceput sa iti faci planurile? Noi iti recomandam sa iei in considerare o vacanta de vara petrecuta in statiunea Jupiter? De ce Jupiter? In primul rand pentru ca preturile in unitatile de cazare in Jupiter sunt mai mici ca in alte statiuni renumite de pe litoral, serviciile sunt la fel de bune ca in orice statiune, modernizarile care au avut loc in ultimii ani permitand hotelierilor sa aiba unitati de cazare la standarde occidentale.

In al doilea rand, mai toate hotelurile sau vilele sunt aproape de plaja, au parcari private, locuri de joaca, ofera acces la spa sau la piscina, in statiune exista multe restaurante si terase, cluburi, asa ca distractia e garantata in fiecare minut petrecut la malul marii. Micuta si cocheta, Jupiter e aproape de Venus si Neptun, dar si de Mangalia, asa ca puteti face escapade oricand in imprejurimi atunci cand va plictisiti de statiune. Atractia principala din Jupiter este cu siguranta plaja imensa, intinsa pe mai bine de 1 km, fragmentata de golfulete foarte interesante. Datorita acestui design unic creat de natura, unitatile de cazare in jupiter sunt mai mereu pline de turisti care vor sa se relaxeze si sa aiba unde sa se plimbe alaturi de familie si de persoana draga.

Faleza intinsa a statiunii, lacul din centru, Tismana, si padurea de mesteceni, Comorova sunt alte trei motive pentru care ar trebui sa alegeti Jupiter. Puteti merge in plimbari lungi, va puteti odihnii ochii privind apa sau pomii, puteti asculta pasarile si zgomotele naturii pentru a scapa de stres. In afara de odihna, statiunea este ideala si pentru cei care vor sa faca o cura sanatoasa heliomarina, dar si pentru tratamente curative. Pe de alta parte, in statiunea Jupiter se intampal suficiente evenimente culturale si muzicale pe perioada verii, asa ca aveti de unde alege si o multime de modalitati de petrecere a timpului liber in mod creativ.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation