Scanarea codurilor de bare

cititoare-coduri-bareIn supermarketuri sau in domeniile in care se lucreaza cu niste cantitati foarte mari de materiale sau produse etichetarea lor si catalogarea rapida sunt deosebit de importante. Codurile de bare pot contribui la eficientizarea lucrului in astfel de unitati, etichetarea se poate face rapid, fiecare produs primeste un cod care mai apoi e scanat cu cititoarele de pe ITDepot.ro. Cititoarele de coduri de bare pot fi fixe sau mobile, sunt foarte utile in retail, productie si depozitare, pot citi codurile de bare de la distante mari, chiar de pe rafturi, de la distante mici.

Modelele de cititoare de coduri de bare disponibile pe piata pot fi personalizate in functie de afacerea in care se utilizeaza, pot avea sau nu fir conectat la casa, pot fi tip 1D sau 2D, cu laser, imager sau omnidirectionale. Nu apar erori la scanare, precizia este mai mare, indexarea si obtinerea de informatii detaliate despre produse e mai simpla daca se folosesc cititoarele de pe ITDepot.ro. Daca se fac foarte multe scanari se vor cumpara cititoare fixe, omnidirectionale, care pot scana din orice pozitie a codului, daca aveti nevoie de mobilitate mai mare, se aleg cititoarele wireless, cu tehnologie radio si Bluetooth. Modelele moderne de cititoare de coduri de bare pot afisa diverse informatii, pot memora scanarile, pot realiza operatiuni diverse de calcul. Conectarea la casele de marcat sau la computer poate fi via USB sau tip RS232-la conectarea RS232 viteza de introducere a datelor in aplicatia software este mult mai mare.

Avantajele cititoarelor de coduri de bare sunt date de numarul mare de modele disponibile pe piata, de greutatea lor mica, de flexibilitatea extinsa oferita celor care le opereaza, de calitatea materialelor folosite si a pieselor din interiorul lor, de utilizarea pe o perioada lunga de timp datorita rezistentei mari la uzura si socuri. Cititoarele de coduri de bare pot fi achizitionate la cele mai mici preturi din online, aplicatiile la care pot fi folosite sunt multiple, permit conectarea simpla si eficienta la orice terminal, reduc cu mult timpii acordati catalogarii sau scanarii unor anumite tipuri de produse.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation