Spatii industriale de inchiriat in Cluj: cum sa le alegi pe cele mai bune pentru afacerea ta?

Numarul antreprenorilor care aleg Clujul drept loc in care sa isi puna pe picioare afacerile sporeste de la an la an, iar dovada consta in ascendentul inregistrat vizavi de firmele care ajung in aceasta zona a Romaniei. De exemplu, cei care cauta spatii industriale de inchiriat in Cluj trebuie sa stie care sunt cele mai importante elemente de care sa tina cont astfel incat sa poata lua cea mai buna decizie pentru business-ul lor.

Zona
Pentru inceput, oamenii de afaceri trebuie sa se gandeasca la zona in care sunt situate spatiile de care sunt interesati. Avand in vedere ca este vorba despre spatii industriale, de preferat este ca ele sa fie pozitionate undeva la marginea orasului, astfel incat sa fie usor accesibile pentru camioane si masini de mare tonaj cu ajutorul carora sunt transporatate materiile prime si marfurile. In acelasi timp, antreprenorii trebuie sa se asigure ca spatiile in cauza nu sunt mult prea departe, pentru a nu fi nevoiti sa strabata constant distante mari.

Spatii industriale de inchiriat in Cluj in functie de suprafata
Un alt aspect foarte important de care indivizii trebuie sa tina cont atunci cand cauta spatii industriale de inchiriat in Cluj este suprafata acestora. Pentru a putea fi folosite in mod eficient, spatiile nu trebuie sa fie nici prea mici, dar nici prea mari. Este esential ca antreprenorii sa isi analizeze foarte bine nevoile de business inainte de a lua o decizie.

De exemplu, daca vor sa deschida o fabrica de mobila, ei trebuie sa stie ca au nevoie de suficient spatiu in care angajatii sa se ocupe de toate sarcinile aferente realizarii celor mai bune piese de mobilier. De cele mai multe ori, echipamentele si ustensilele necesare sunt mari, iar indivizii trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a trece printre ele, dar si pentru a le utiliza.

Accesibilitate
Accesibilitatea este esentiala pentru toate tipurile de spatii industriale, indiferent de modul in care acestea urmeaza sa fie folosite. Este foarte important ca spatiile sa fie deservite fie de autostrazi, fie de drumuri judetene excelente, pe care soferii sa poata circula in cele mai bune conditii. Mai mult, spatiile industriale trebuie sa fie prevazute si cu un nivel ridicat de securitate, pentru ca antreprenorii sa aiba certitudinea ca business-ul lor se poate desfasura si dezvolta cat mai bine.

Tarife
Bineinteles, tarifele se numara si ele printre elementele care trebuie luate in considerare inainte de semnarea unui contract. Preturile de inchiriere trebuie sa fie in concordanta cu spatiile aferente, dar si cu serviciile de care oamenii de afaceri urmeaza sa se bucure. De preferat este ca tarifele sa fie convenabile pentru ambele parti, astfel incat legatura de business sa fie una profitabila si de lunga durata.

Tinand cont de toate aspectele mentionate anterior, antreprenorii pot gasi intotdeauna mult mai usor spatiile industriale pe care sa le foloseasca in cadrul business-urilor pe care le conduc, indiferent de nisa acestora!

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation