Tariceanu, candidatul PSD-ului la presedintia Romaniei!

tariceanu

In graba dupa gasirea unui sef la Senat, premierul s-a oprit asupra numelui lui Calin Popescu Tariceanu. Altfel, un personaj fad si de trista amintire pentru Romania, dar care se dovedeste un pansament ideal la ranile provocate de Crin Antonescu prin ruperea USL. Adversar declarat si vocal al social-democratiei dambovitene, Tariceanu linge astazi unde a scuipat ieri, in speranta ca gestul sau va fi interpretat asa cum trebuie de liderii din Kiseleff. Mesajul este clar si nu poate fi decat unul singur: in lipsa unei alternative, eu sunt cel mai bun candidat al vostru pentru Cotroceni!

In prezent, PSD nu mai are de rezolvat nicio criza politica, prilej pentru aparatul celui mai puternic partid din tara sa lucreze la imaginea prezidentiabilului Tariceanu. Specialistii sunt convinsi ca vom asista la cosmetizarea tuturor scandalurilor de amploare in care a fost implicat fostul prim ministru al Romaniei, in special dubioasa afacere legata de cedarea catre compania canadiana Sterling a zacamintelor de hidrocarburi din bazinul Marii Negre. Cand s-a intamplat asta? In chiar ultima zi de mandat la Palatul Victoria a onorabilului pe atunci liberal Calin Popescu Tariceanu.

Romania post-alegeri 2014 se indreapta spre un stat condus cu mana forte de primul ministru. Functia de presedinte va fi una mai degraba onorifica, viitorul locatar de la Palatul Cotroceni urmand a avea tot atat de multe prerogative cate mai are Mircea Sandu la Federatia de Fotbal.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation