Unde gasesti online tavite pentru portbagaj Dacia

tavita-daciaCred ca orice sofer transporta sigur ceva in portbagajul sau, fie ca este vorba despre lucruri standard pe care le are fiecare in masina, de exemplu, instrumente sau o sticla cu ulei, sau tot felul de alte lucruri.
Cand mergem la cumparaturi, depozitam produsele in portbagaj, cand vrem sa mutam niste lucruri, tot acolo le depozitam pana la destinatie. Fara idoiala, portbagajul masinii este foarte important si cei care il au si mai incapator, se numara printre cei norocosi.

De exemplu, eu calatoresc foarte des si merg des la tara, la parintii mei. Cand plec acasa, mereu am portbagajul plin, de fapt, este la fel de plin (doar ca cu alte lucruri) si atunci cand ma intorc de la tara. Cred ca pentru cei care ajung in situatia in care au portbagajul plin si calatoresc astfel macar o data la doua saptamani, stiu cat de important este sa fie o tavita calitativa in portbagaj, care sa nu se imbibe cu apa sau orice alt lichid care poate sa se scurga din bagaje.

Eu am o masina Dacia, si, trebuie sa recunosc, ca in ultima perioada, cu toate ca am umplut portbagajul destul de des, nu am fost pus in situatia in care sa caut o noua tavita portbagaj Dacia, deoarece cea pe care o aveam era rezistenta si foarte calitativa.
Am fost pus in situatia de ca gasi o alta tavita portbagaj Dacia, dupa ce iesisem cu prietenii la o cabana, curatasem tavita si o uitasem acolo, prin urmare, cam o saptamana am calatorit fara tavita in portbagaj, nu am avut incidente neplacute, astfel incat sa mi se patezde portbagajul, dar am avut mare grija sa fie impachetate foarte bine toate lucrurile pe care le puneam in portbagaj.
Deoarece, fizic, nu reuseam sa merg la magazin sa-mi iau o noua tavita portbagaj Dacia, am decis sa mi-o comand online, de pe site-ul unui magazin, unde gasisem o tavita care sa corespunda in totalitate modelului de masina pe care il am.
Este foarte important ca tavita pe care o cumparati sa corespunda si sa fie proiectata anume pentru automobilul vostru, altfel riscati ca aceasta sa nu se potriveasca prea bine, sa alunece si sa va creeze mai multe batai de cap.

Aceasta tavita portbagaj Dacia pe care mi-am comandat-o, este din cauciuc de inalta calitate, care, foarte important, nu are miros. Poate ca la inceput ati ignora detaliul cu mirosul, dar, credeti-ma, este foarte important ca tavita sa nu aiba miros, deoarece, altfel, vor mirosi a cauciuc toate bagajele si produsele pe care le transportati, iar acest lucru nu este deloc placut.
Aceasta tavita are suprafata striata pentru a impiedica alunecarea bagajelor, este foarte important si acest aspect atunci cand alegeti o tavita portbagaj Dacia, deoarece, la sigur, nu va doriti sa va cada bagajele cand deschideti portbagajul la finalul calatoriei. In acelasi timp, chiar daca tavita ar trebui sa fie cat mai bine fixata, astfel incat sa vina perfect formei portbagajului, este important ca aceasta sa poata fi usor scoasa si curatata.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation