Variante de invitatii de botez pentru un botez cu cat mai multi invitati

invitatii-de-botezCel mai important eveniment din viata micutului tau, botezul trebuie sa fie cu adevarat special atat pentru familie, cat si pentru copil. Alaturi de petrecere si de zambete, botezul e un moment la care ar trebui sa participe cat mai multa lume pentru a-i ura bun venit micutului in sanul familiei. De obicei, botezul presupune o petrecere mai restransa decat nunta, dar cu mai multi copii si foarte mult antren, jocuri, meniuri speciale pentru micuti si nenumarate motive de distractie speciale pentru toti copiii care participa.

Pentru a va asigura ca veti avea cat mai multi invitati la botez trebuie sa alegeti cu grija invitatii de botez. Pe piata sunt o multime de variante de invitatii asa ca trebuie sa vizualizati toate catalogoale de la firmele mai cunoscute, online e cel mai simplu, sa discutati cu fiecare firma in parte despre livrare si despre modul in care se pot personaliza acestea. Personalizarea este deosebit de importanta pentru invitatii de botez reusite asa ca parintii trebuie sa faca tot posibilul sa obtina invitatii unice care sa atraga si sa reflecte personalitatea micutului. Pe langa culoarea specifica sexului, invitatiile trebuie sa aiba si poza micutului sau un desen haios stilizat, trebuie sa fie cat mai creative si in acelasi timp sa dea toate detaliile despre botez si petrecerea de dupa botez. La moda sunt acum invitatiile 3D, cele sub forma de papirus sau cu multe imprimeuri, efectele cromatice si de design, cele cu design inspirat din lumea copilariei si a bebelusilor, dar si cele care presupun un anumit grad de interactivitate din partea invitatilor.

Invitatiile de botez pot avea personaje din desene animate, pot fi trimise in plic sau in cufere din carton, in ladite speciale, plicurile pot fi si ele personalizate cu imprimeuri speciale in ton cromatic potrivit sexului copilului. De asemenea, se mai poate opta si pentru invitatii pentru botez hand made, executate din diverse materiale, originale si de efect. Dupa ce ati ales invitatia e suficient sa stabiliti un text cat mai clar si mai creativ, cu toate datele importante ale zilei botezului, sa solicitati si plicurile sau cutiile speciale si sa asteptati livrarea setului de invitatii pentru a fi trimise fiecarui invitat in parte.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Navigation